KWALITEITSONDERZOEK

Den Hartog Zorgadvies is gespecialiseerd in kwaliteitsonderzoek. Als zorginstelling wilt u maximale kwaliteit bieden. U wilt ervaren worden als een zorgverlener die klantgericht opereert en binnen de randvoorwaarden de beste zorg biedt. Maar hoe scoort u in dat opzicht? Waar liggen belangrijke verbeterpunten? Hoe ervaart de cliënt uw zorgverlening?

 

Den Hartog Zorgadvies heeft veel ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek in de zorg. Of het nu cliënttevredenheidsonderzoek heet, of kwaliteitsonderzoek of cliëntervaringsonderzoek. Vaak opgezet en uitgevoerd vanuit het cliëntperspectief. Soms heel breed en oriënterend, soms verdiepend en gericht op actuele beleidsaspecten.

 

In samenwerking met geaccrediteerde onderzoeksbureaus kan ik CQ-onderzoek in uw zorginstelling doen. Of onderzoek in eigen beheer, van vraagontwikkeling tot en met enquêtering, verslaglegging en interpretatie. Sowieso denk ik met u mee over het implementeren van de uitkomsten van het onderzoek. Wilt u aan de slag met de uitkomsten van extern onderzoek, zoals de Benchmarking? Ik help u graag om deze te interpreteren en te vertalen naar verbeterpunten en de implementatie ervan

 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op